10.05.2015 12:33

Ķekavas "Auda" sagādā zaudējumu Salaspils futbolistiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "Auda" sagādā zaudējumu Salaspils futbolistiem www.afaolaine.lv

"Komanda.lv" Latvijas futbola pirmās līgas turnīra septītajā kārtā pirmo reizi sezonā savā starpā nosacīti neitrālā laukumā Ogrē tikās divas Pierīgas komandas.

Salaspils kluba un FK "Auda" cīņas liktenis izšķīrās otrā puslaika vidū, kad Edgars Bricis ar precīzu tālsitienu vispirms izvirzīja vadībā ķekaviešus, bet nedaudz vēlāk salaspilietis Rihards Miščenko ieraidīja bumbu savos vārtos – 0:2.

Pie punkta cīņā ar vienu no turnīra līdervienībām "FC Caramba/Dinamo" tika Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" komanda. Mačā, kas notika Olaines pilsētas stadionā, vārti tā arī netika gūti – 0:0.

Turnīra tabulā pēc septiņām kārtām FK "Auda" futbolisti ar 11 punktiem pakāpušies uz sesto vietu. Divas pozīcijas zemāk ir AFA "Olaine", kam ir punkts mazāk. Savukārt Salaspils klubs ar četriem punktiem atrodas 13. pozīcijā 16 komandu konkurencē.

Nākamās spēles Pierīgas klubiem paredzētas 16. maijā, kad salaspilieši Ogrē uzņems olainiešus, bet "Auda" Ķekavā tiksies ar Rēzeknes futbola akadēmijas komandu.

Olainē sestdien notika arī Latvijas Sieviešu kausa izcīņas turnīra pirmā posma spēle, kurā AFA "Olaine" meitenes uzņēma Rīgas Futbola skolas otro komandu. Mājinieces izrādījās galvas tiesu pārākas un svinēja pārliecinošu uzvaru 7:0. Četrus vārtus olainiešu labā guva Emīlija Borovska, divus – Aija Stivriška, vienus – Katrīne Poruka.

11. un 12. maijā notiks pirmās spēles Latvijas otrās līgas zonālajos turnīros. Rīgas čempionātā Pierīgas novados šosezon pārstāv Kulakova futbola akadēmijas centra komanda no Salaspils, futbola klubs "Ādaži" un sporta klubs "Upesciems". Savukārt Vidzemes reģiona turnīra dalībnieku vidū ir komanda "FC Torpedo"/Olaine.