05.05.2015 14:53

FOTO: Krosa stafešu skrējiens Ādažos pulcējis vairāk dalībnieku nekā pērn

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Krosa stafešu skrējiens Ādažos pulcējis vairāk dalībnieku nekā pērn Monika Griezne

Ādažos jau otro gadu pēc kārtas aizvadīts aktīvā un sportiskā garā – Ādažu 1. maija stafešu skrējienā apkārt Vējupei. Tajā piedalījās pavisam 33 komandas no Ādažiem, Carnikavas un Rīgas, kopumā 165 dalībnieki.

Salīdzinājumā ar pagājušo gadu piedalījās par septiņām komandām vairāk. To vidū bija 22 bērnu un jauniešu un 11 pieaugušo komandas piecu dalībnieku sastāvā, kuras, nododot stafetes kociņu cits citam, veica 500–765 metrus garus distances posmus apkārt Vējupei.

Sacensību galvenā tiesnese Sandra Krūma informēja, ka pārstāvētākās vecumu grupas bērniem bija U14 grupa ar 10 komandām, bet pieaugušajiem – U30 grupa ar piecām komandām. Spriežot pēc skrējiena dalībnieku skaita, aktīvākās un sportiskākās organizācijas Ādažos ir Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS), Ādažu pašvaldības policija un riteņbraucēju klubs "ĀdažiVelo".

Laureāti noteikti septiņās atsevišķās vecuma grupās. Jaunākajā U10 grupā labāko trijniekā iekļuva komanda "Mazie skrējēji" (no Carnikavas un Ādažiem), otro – Ādažu BJSS "Futbols 06", trešo – Ādažu BJSS peldētāji. U12 grupā pirmo vietu izcīnīja hokeja klubs "Sāga" (Rīga), aiz viņiem Ādažu BJSS peldētāji un Carnikavas sporta centra vieglatlēti.

U14 grupā pirmās trīs vietas sadalīja mājinieki "Best Fast Friends Ādaži", "Ādažu skrējēji" un "Cīkstoņi 2", U16 grupā – "Ābols" (Ādaži), BMX klubs "Ādaži" un "Cīkstoņi–3" (Ādaži), bet U18/U20 grupā – BMX klubs "Ādaži"; "Policijas modrā acs 1" (Ādaži) un fanu klubs "Sāga" (Rīga).

U30 grupā par uzvarētājiem kļuva "ĀdažiVelo" komanda "Jauda" aiz viņiem finišēja "Vieglatlētikas fanu klubs" (Carnikava) un "Policijas modrā acs 2"(Ādaži). Visbeidzot vecākajā U40 grupā labākie bija "Ādaži Velo" komanda "Spēks", "4+1 Slepenais šifrs" (Ādaži/Garciems) un "Policijas modrā acs 4"(Ādaži).