15.04.2015 16:09

Inčukalna galda hokeja klubam otrā vieta Latvijas komandu čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Inčukalna galda hokeja klubam otrā vieta Latvijas komandu čempionātā www.galdahokejs.lv

Tāpat kā pirms gada, Inčukalna galda hokeja kluba pirmā komanda izcīnījusi otro vietu Latvijas komandu čempionātā, kas notika Inčukalna sporta kompleksā.

Pārāki pār mājiniekiem bija vienīgi Rīgas bērnu un jauniešu centra "Laimīte" spēlētāji, kuri izcīnīja čempionu titulu arī pērn, bet trešajā vietā ierindojās Ventspils jaunrades nama komanda.

Inčukalna klubs turnīrā bija pārstāvēts vēl ar trim komandām, kas divpadsmit vienību konkurencē ieņēma piekto, astoto un devīto vietu.

Dienu iepriekš turpat Inčukalnā notika Latvijas individuālais čempionāts dāmām, junioriem un veterāniem. No mājiniekiem vislabāk veicās Ilzei Zucei-Tenčai. Pusfinālā viņa ar 3:4 piekāpās vēlākajai turnīra uzvarētājai ventspilniecei Laimai Kamzolai, bet mačā par trešo vietu pārliecinoši pārspēja Elēnu Rācenāju 4:0.

Junioru konkurencē vienu vietu aiz goda pjedestāla palika inčukalnietis Filips Buhtujevs, kurš 46 dalībnieku konkurencē spēja iekļūt pusfinālā, taču spēlēs par medaļām zaudēja – 3:4 pret Eliānu Ēdeli no Ventspils pusfinālā un 0:4 pret Edgaru Vītolu no Skrundas "mazajā finālā" par trešo vietu.