11.04.2015 17:17

Pierīgas handbola klubi beiguši sezonu pirmajā līgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Visas trīs Pierīgas komandas Latvijas čempionāta pirmās līgas divu apļu turnīru noslēgušas turnīra tabulas lejasgalā. Augstāko sesto vietu deviņu klubu konkurencē izcīnīja Stopiņu novada handbola komanda.

Sestdien pēdējā kārtā Stopiņu handbolisti Ulbrokā uzņēma Salaspils komandu. Pirmais puslaiks noslēdzās neizšķirti 13:13, taču pēc pārtraukuma laukuma saimnieki apliecināja, ka ir galvas tiesu pārāki un, Ivaram Čerņavskim gūstot desmit vārtus, izcīnīja pārliecinošu uzvaru 39:27.

Stopiņu komanda sezonu noslēdza ar 16 punktiem 16 mačos (septiņas uzvaras, divi neizšķirti un septiņi zaudējumi), bet salaspilieši tā arī nespēja nopelnīt ne punkta un zaudēja visās 16 cīņās, paliekot pēdējā vietā.

Babītes novada Spuņciemā pēdējās kārtas spēli pret kluba "Jūrmalas sports" otro komandu aizvadīja "Celtnieks"/Vangaži handbolisti. Otrā puslaika vidū viņi guva sešus vārtus pēc kārtas un uz brīdi izvirzījās vadībā 15:14, tomēr beigās piedzīvoja zaudējumu 17:19.

"Celtnieks"/Vangaži ar 14 punktiem finišēja septītajā pozīcijā, bet par pirmās līgas čempioniem kļuva Ogres novada sporta centra/handbola kluba "Ogre" spēlētāji.

Jau ziņots, ka Latvijas dāmu čempionāta pusfināla sērijas pirmajā spēlē Stopiņu NHK handbolistes ar 26:36 piekāpās Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas vienībai. Otrā spēle sērijā līdz divām uzvarām paredzēta 17. aprīlī.