10.04.2015 12:21

Rīgas florbola čempionātā uzvar tikai carnikavieši

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Rīgas florbola čempionātā uzvar tikai carnikavieši arhīvs

Bez ievērojamiem panākumiem Rīgas atklātā florbola čempionāta spēles pēdējās dienās aizvadījušas Pierīgas komandas – pie panākuma tika vienīgi Carnikavas florbola kluba spēlētāji.

Carnikavieši viesojās pie "Ķekavas Bulldogs" komandas, un, lai arī pēc divām trešdaļām rezultāts bija neizšķirts 5:5, trešajā periodā viņi bija nepaturami un svinēja iespaidīgu uzvaru 12:6. Pa trim vārtiem uzvarētājiem guva Ivo Videjus un zaudētājiem – Klāvs Jansons.

Otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvojuši nu jau bijušie Superlīgas turnīra tabulas līderi FK "Ikšķile" florbolisti – 3:8 pret Armijas florbola klubu. Savukārt "Saulkalne S" vienība, otrajā trešdaļā ielaižot sešus vārtus un gūstot tikai vienus, ar 7:11 piekāpās pašreizējiem līderiem "Nūjas.lv" komandai (hettriks Aleksandra Mahortova kontā).

Pēc aizvadītām desmit kārtām FK "Ikšķile" ar 21 punktu tabulā ieņem trešo vietu, par trim punktiem atpaliekot no "Nūjas.lv". Saulkalnes komandai ir divi punkti mazāk un ceturtā pozīcija. Tai seko "Ķekavas Bulldogs" ar 12 punktiem un Carnikavas florbola klubs ar deviņiem punktiem un spēli rezervē.

Cerību līgā, kurā otro posmu aizvada rangā zemāk esošās komandas, "Inčukalns Coyoti" florbolisti piedzīvoja zaudējumu 6:8 pret "Jägerteam", lai gan mača gaitā spēja atspēlēt triju vārtu deficītu un panākt izlīdzinājumu.

Deviņu komandu konkurencē "koijoti" ieņem septīto vietu bez reālām izredzēm kvalificēties izslēgšanas turnīram.