09.04.2015 12:12

Siguldas dambretisti uzvarējuši Latvijas komandu čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas dambretisti uzvarējuši Latvijas komandu čempionātā arhīvs

Siguldas sporta skolas komanda izcīnījusi pirmo vietu Liepupē notikušajā Latvijas komandu čempionātā simtlauciņu dambretē vecuma grupā līdz 13 gadiem.

Turnīrā, kas norisinājās pēc viena apļa sistēmas, piedalījās deviņas sporta skolu, jauniešu centru un mācību iestāžu komandas. Turnīra noslēguma uzreiz trim komandām – siguldiešiem, Dobeles novada sporta skolas pirmajai komandai un bērnu un jauniešu centra "Bolderāja" komandai – bija pa 13 punktiem no 16 iespējamiem. Turklāt arī savstarpējo maču bilance visām trim bija vienāda. Pēc papildrādītājiem pirmā vieta tomēr pienācās Siguldas sporta skolas dambretistiem.

Čempionu sastāvā spēlēja Renards Helfrehts (nopelnīja 10 punktus no 16 iespējamiem), Vilnis Lembergs (15), Rainers Broks (12) un Kristīne Urtāne (12).

Vienlaikus notika Latvijas komandu čempionāts arī U-10 vecuma grupā, kurā Siguldas sporta skola bija pārstāvēta ar divām komandām.

Pirmā, kurā spēlēja Roberts Bete, Ņikita Morozovs, Rinalds Garkalns un Keita Eglīte, astoņās kārtās iekrāja desmit punktus un ierindojās ceturtajā vietā. Bet otrā komanda ar Jāni Lielmani, Eduardu Nikāzi, Sofiju Riciello un Adrianu Girgensoni sastāvā ar septiņiem punktiem 13 komandu konkurencē palika 11. vietā. Par uzvarētājiem ar 15 punktiem kļuva dambretes kluba "Simts" pārstāvji.