06.04.2015 22:09

Pierīgas florbolistiem ne visai veiksmīga nedēļa Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas florbolistiem ne visai veiksmīga nedēļa Rīgas čempionātā arhīvs

Rīgas atklātajā čempionātā florbolā (RAČF) pagājušajā nedēļā Pierīgas komandas aizvadījušas piecas spēles un izcīnījušas divas uzvaras.

Astoņu labāko komandu turnīrā jeb Superlīgā pie panākuma tika vienīgi "Ķekavas Bulldogs" florbolisti, kuri pēdējā trešdaļā likvidēja divu vārtu deficītu un ar 9:8 pārspēja "Rīgas Lauvas". Piecus vārtus ķekaviešu labā guva Klāvs Jansons. "Buldogi" ar 12 punktiem pēc deviņām kārtām ieņem piekto vietu.

Pirmo vietu turnīra tabulā saglabāja florbola klubs "Ikšķile", kas cīņā ar "Rīgas Bigfoots Ko" vienību pusotru minūti līdz pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu, taču piekāpās pēcspēles metienu sērijā – 8:9. Pieci precīzi metieni Raimonda Zemzāles kontā.

Pēc nopelnītajiem punktiem (21) ikšķiliešus panākusi "Nūjas.lv" komanda, kas ar 5:3 viesos uzvarēja Carnikavas florbola klubu. Turklāt carnikavieši, kuri ar sešiem punktiem ir septītajā vietā, pēc pirmās trešdaļas bija vadībā 3:0.

Zaudējumu piedzīvoja arī "Saulkalne S" klubs, kas ar 8:11 piekāpās Armijas florbola klubam un tabulā ieņem ceturto vietu, par diviem punktiem atpaliekot no abiem līderiem.

Trešo uzvaru sezonā izcīnījuši "Inčukalns Coyoti" komandas florbolisti, kuri, Rihardam Asniņam gūstot divus vārtus, Cerību līgā ar 5:3 pārspēja "Devils United" vienību un nu no pēdējās devītās vietas pakāpušies uz sesto un saglabā teorētiskas izredzes uz iekļūšanu izslēgšanas turnīrā.