26.03.2015 12:07

Salaspilī norisināsies pirmais Baltijas čempionu kauss frisbijā telpās

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Šāgada Latvijas čempioni telpās Salaspils FK un Salaspils WT frisbijisti Šāgada Latvijas čempioni telpās Salaspils FK un Salaspils WT frisbijisti www.frisbee.lv

28. un 29. martā Salaspils sporta namā norisināsies Baltijas frisbija čempionu kausa izcīņa telpās, kurā piedalīsies labākās komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Šāda mēroga sacensības ar mērķi vienuviet pulcēt Baltijas valstu labākās frisbija komandas, lai tām nodrošinātu augstākā līmeņa spēles, notiek pirmo reizi. Sestdien tiks izspēlētas grupu spēles, savukārt 29. martā norisināsies spēles par vietām. Pilns spēļu grafiks skatāms šeit.

Kausa izcīņā piedalīsies arī šī brīža spēcīgākās Latvijas komandas: vīriešu grupā – "Salaspils WT", kas nule uzvarēja arī Lietuvas čempionātā, un Ventspils FK, savukārt dāmu grupā – Salaspils FK un Ogres "Moments". Turnīrā piedalīsies arī Lietuvas un Igaunijas čempionvienības.

Divu dienu laikā ir sagaidāmas ļoti spraigas un intensīvas spēles, kuras būs interesanti vērot ne tikai klātienē, bet arī tiešraidē internetā. Visas čempionāta spēles varēs vērot Latvijas Frisbija federācijas "Youtube" kanālā.

Sacensības organizē biedrība "Salaspils Frisbija klubs" sadarbībā ar Latvijas Frisbija federāciju.