22.03.2015 18:44

FK "Ķekava" florbolistes uzvar novadnieces un iekļūst finālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Ķekava" florbolistes uzvar novadnieces un iekļūst finālā Latvijas Florbola savienība

"Elvi" dāmu florbola līgas pusfināla sērijā florbola kluba "Ķekava" spēlētājas četras reizes pēc kārtas pieveic novadnieces no kluba "Ķekavas Bulldogs" un iekļūst finālā, kur sacentīsies ar čempioņu titular pašreizējām īpašniecēm Kocēnu "Rubeni".

Pirms nedēļas pirmajās divās spēlēs FK "Ķekava" florbolistes guva divas uzvaras – 6:2 un 14:5. Sērijas trešajā spēlē sestdien Spuņciemā viņu pārākums bija tikpat nospiedošs – 37. minūtē rezultāts jau bija 6:0, pēc divām trešdaļām 8:1, bet beigās 10:2.

Ar iespaidīgu rezultativitāti izcēlās Ieva Jurkāne, kuras kontā trīs precīzi metieni un četras rezultatīvas piespēles.

Svētdien intriga saglabājās ilgāk. FK "Ķekava" spēlētājas atkal guva četrus vārtus pēc kārtas, taču "Ķekavas Bulldogs" florbolistes pamanījās trīs vārtus atgūt, un desmit minutes līdz beigām bija vairs tikai 4:3. Atlikušajā laikā "buldodzēm" ieraidīt bumbiņu vārtos vairs neizdevās, un viņa sāncenses svinēja uzvaru 5:3.

Uzvarētājām divreiz precīzi meta Ieva Jurkāne, bet zaudētājām trīs rezultativitātes punktus nopelnīja Inga Ametere (1+2).

Kārtējās divas spēles "Elvi" līgas izslēgšanas kārtā neiekļuvušo komandu turnīrā aizvadījuši kluba "Ķekavas Bulldogs" florbolisti. Abas viņi aizvadīja izbraukumā un abās piedzīvoja pamatīgas sakāves – 5:11 pret sporta klubu "Pārgauja" un 5:14 pret florbola klubu "Bauska". Par spīti tam 11. vietā esošie ķekavieši jau pirms laba laika ir nodrošinājuši vietu virslīgā arī nākamgad.