18.03.2015 09:50

Mārupes volejbolisti izstājas no cīņas par medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes volejbolisti izstājas no cīņas par medaļām twitter.com/VK_Aizkraukle

Piedzīvojot otro zaudējumu Nacionālās līgas ceturtdaļfināla sērijā, no tālākas cīņas par godalgām izstājušies Mārupes sporta centra komandas volejbolisti. Ceturtdien pusfinālam centīsies kvalificēties volejbola klubs "LSPA/Stopiņi".

Izslēgšanas turnīra pirmās kārtas pirmajā spēlē pagājušās nedēļas nogalē izbraukumā pret volejbola klubu "Aizkraukle" mārupieši bija piedzīvojuši zaudējumu trijos setos. Tā kā ceturtdaļfināla sērija rit līdz divām uzvarām, otrdien mājas spēlē Mārupes sporta kompleksā laukuma saimniekiem par katru cenu bija nepieciešama uzvara.

Diemžēl arī šoreiz Aizkraukles volejbolisti izrādījās krietni pārāki, gūstot vēl vienu triju setu uzvaru – 3:0 (25:19, 25:14, 26:24). Līdz ar to viņi uzvarēja sērijā 2:0 un iekļuva Nacionālās līgas pusfinālā, bet Mārupes komandai sezona beigusies.

Jāatgādina, ka Nacionālās līgas pamatturnīru mārupieši beidza piektajā vietā, bet viņu pretinieki ceturtdaļfinālā – ceturtajā.

Ceturtdien plkst. 20 ceturtdaļfināla sērijas otro maču savā laukumā Ulbrokas sporta kompleksā aizvadīs volejbola kluba "LSPA/Stopiņi" spēlētāji, kuri pirmajā cīņā viesos negaidīti ar 3:1 pārspēja VK "Ventspils" vienību.