14.03.2015 20:22

Noskaidroti Pierīgas novadu sporta spēļu telpu futbola turnīra finālisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Pēc sestdien četrās Pierīgas sporta zālēs notikušajiem priekšsacīkšu turnīriem, kuros kopumā piedalījās 15 novadu vienības, kļuvis zināms, ka finālturnīrā par 1.–4. vietu sacentīsies Mārupes, Ropažu, Ādažu un Stopiņu telpu futbola komandas.

Vienīgie no šāgada Pierīgas sporta spēļu finālistiem, kas labāko četriniekā iekļuva arī pērn, ir Stopiņu novada futbolisti. Savās mājās Ulbrokas sporta kompleksā viņi pārspēja abus sāncenšus – Sējas novada (6:1) un Siguldas novada (4:2) komandas. Līdz ar pārliecinošu uzvaru 9:1 pār kaimiņiem otro vietu un tiesības spēlēt turnīrā par 5.–8. vietu ieguva siguldieši, bet Sējas novada futbolisti varēs piedalīties turnīrā par 9.–12. vietu.

Pārējos trijos turnīros piedalījās pa četrām komandām. Baldones sporta kompleksā pirmo vietu izcīnīja mārupieši, kuri ar 15:2 sagrāva Inčukalnu, ar minimālu pārsvaru pārspēja Salaspils novadu 2:1 un nospēlēja neizšķirti 1:1 ar laukuma saimniekiem, summā savācot astoņus punktus (trīs pienākas par uzvaru, divi par neizšķirtu, viens par zaudējumu). Otrajā vietā ierindojās salaspilieši, kuri atstāja "sausā" gan baldoniešus (3:0), gan inčukalniešus (19:0), bet trešo vietu ieņēma Baldones komanda.

Mālpils sporta kompleksā, piedzīvojot zaudējumus visās trijās spēlēs, pēdējā vietā palika Mālpils novada komanda, kurai, tāpat kā abos pārējos četru komandu turnīros ceturtajā vietā palikušajiem, turnīrs beidzies ar dalītu 13. vietu Pierīgas spēļu kopvērtējumā. Pirmo vietu izcīnīja Ādažu telpu futbola komanda, kas guva pārliecinošas uzvaras pār Mālpili (10:0) un Saulkrastiem (6:1), kā arī nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Ķekavu. Uzvaras abās pārējās cīņās guva saulkrastieši, kuriem līdz ar to otrā vieta.

Visbeidzot turnīrā Zaķumuižas pamatskolas sporta zālē par uzvarētājiem kļuva mājinieki Ropažu novada futbolisti, kuri guva uzvaras visās trijās spēlēs – 4:2 pār pagājušā gada Pierīgas čempioniem Babītes novada futbolistiem, 4:3 pār Krimuldu un 6:2 pār Olaini. Otro vietu ieņēma krimuldieši, aiz sevis atstājot Babītes un Olaines komandas.

Visi trīs Pierīgas novadu sporta spēļu telpu futbola finālturnīri plānoti 21. un 22. martā, precīzākā to norises vieta un laiks kļūs zināmi nākamās nedēļas sākumā.