05.03.2015 12:41

Pierīgas telpu futbola klubiem tuvojas sezonas beigas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas telpu futbola klubiem tuvojas sezonas beigas www.fta.lv

Nobeigumam tuvojas Rīgas telpu futbola čempionāta otrā posma turnīri otrajā un trešajā līgā, kuros piedalās vairāku Pierīgas novadu komandas.

 

No turnīra tabulas viedokļa vislabāk šosezon veicas futbola klubam "Jaunolaine", kas otrās līgas astoņu labāko komandu turnīrā C grupā pagaidām ieņem ceturto vietu un turpina pretendēt uz medaļām. Pēdējās četrās spēlēs olainieši guvuši divas uzvaras, vienreiz nospēlējuši neizšķirti un piedzīvojuši vienu zaudējumu. Četras spēles līdz turnīra beigām no trešās vietas īpašniekiem "Arigo M" komandas viņi atpaliek par četriem punktiem.

Septīto vietu pagaidām ieņem "TENTE" futbolisti, kuri mājas spēles aizvada Baložu vidusskolas sporta zālē. Pēdējos piecos mačos komandai izdevies gūt vienu uzvaru.

D grupā, kurā telpu futbola klubi sacenšas par 9.–14. vietu, sezonu jau beiguši Baldones futbolisti, kuri sešās spēlēs izcīnīja vienu panākumu, piecas reizes zaudēja un palika pēdējā sestajā vietā (kopvērtējumā 14. vieta otrajā līgā). Ceturto vietu ieņem ASK/Kadaga komanda. Savukārt E grupas turnīrā par 15.–22. vietu Ropažu telpu futbola komanda pa divām reizēm uzvarējusi, zaudējusi un nospēlējusi neizšķirti, un divas kārtas līdz beigām ieņem trešo vietu.

Trešās līgas astoņu labāko komandu turnīru neveiksmīgi aizvada Ķekavas novada komanda, kas piedzīvojusi piecas neveiksmes pēc kārtas un ar vienu punktu 11 spēlēs ieņem pēdējo vietu.

Turnīrā par 15.–22. vietu līderi ar uzvarām pēdējās piecās spēlēs ir ASK/Kadaga-2 futbolisti, bet piekto pozīciju ieņem FK "Taipans"/Saulkrasti komanda, kas 11. martā Saulkrastu sporta kompleksā uzņems ASK/Kadaga-2 vienību.

Rīgas futbola čempionāts ilgs līdz marta beigām.