03.03.2015 20:40

Babītes volejbolistes zaudē izredzes iekļūt Baltijas līgas finālturnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes volejbolistes zaudē izredzes iekļūt Baltijas līgas finālturnīrā Einārs Binders

Piedzīvojot piecpadsmito zaudējumu sezonas deviņpadsmit spēlēs, sporta kluba "Babīte" dāmu volejbola komanda šķīrusies arī no teorētiskām cerībām iekļūt Baltijas līgas finālturnīrā.

Otrdien Babītes volejbolistes tikās ar Rīgas Stradiņa universitātes un Minusas Volejbola skolas apvienoto komandu, kas ieņēma astoto pozīciju – pēdējo vietu, kas garantē vietu finālturnīrā. Devītajā vietā esošā Babītes komanda no kaimiņienēm atpalika par četriem punktiem un, izcīnot uzvaru, vēl varēja pacīnīties par astoto vietu noslēguma tabulā.

Tomēr tam nebija lemts piepildīties – RSU/MVS volejbolistes izcīnīja visai pārliecinošu uzvaru trijos setos 3:0 (25:21, 25:20, 25:19) un kļuva neaizsniedzamas konkurentēm. Labākā punktu guvēja SK "Babīte" sastāvā bija Sandra Breikša (11 p.).

Baltijas līgas priekšsacīkšu turnīru Babītes komanda pabeigs piektdien ar spēli pret vienu pozīciju zemāk esošo Daugavpils klubu "Ezerzeme", taču neatkarīgi no tās iznākumu turnīru pabeigs devītajā vietā un pirmo reizi pēdējo triju sezonu laikā nekvalificēsies Baltijas līgas izslēgšanas turnīram.

SK "Babīte" komandai priekšā vēl arī Latvijas dāmu volejbola izšķirošās spēles.