03.03.2015 11:10

Latvijas kausa otrajā posmā uzvar Bondare un brāļi Zvejnieki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas kausa otrajā posmā uzvar Bondare un brāļi Zvejnieki www.infoski.lv

Latvijas kausa izcīņas otrajā posmā kalnu slēpošanā, kas pagājušās nedēļas nogalē norisinājās Kordes trasē Siguldā, vīru sacensībās pa vienai uzvarai guva brāļi Kristaps un Miks Zvejnieki no Mārupes, bet dāmām abas dienas nepārspēta palika Liene Bondare.

Milzu slaloma disciplīnā vīriem abās distancēs labāko rezultātu sasniedza Kristaps Zvejnieks, otrās vietas ieguvēju brāli Miku summā apsteidzot par 0,90 sekundēm. Trešajā vietā ierindojās vēl viens sporta kluba "Virsotne" pārstāvis Elvis Opmanis (+1,72 s). Dienu vēlāk slalomā galvenais favorīts K. Zvejnieks pirmajā distancē nefinišēja, un divu braucienu summā par uzvarētāju kļuva M. Zvejnieks. 1,08 sekundi viņam zaudēja Kaspars Daugulis, bet trešo vietu ieņēma trešais Zvejnieku ģimenes pārstāvis Dāvis (+2,24 s).

Sacensībās dāmām abās dienās par uzvarētāju kļuva rīdziniece Liene Bondare. Milzu slalomā viņa apsteidza siguldietes Elīnu Sabīni Nežborti (+0,93 s) un Elizabeti Lieni Šternu (+2,22 s), bet slalomā – Evelīnu Gasūni (+0,12 s) un E.S. Nežborti (+1,08 s). Viena no galvenajām favorītēm Ieva Meldere abās sacensībās vienā no distancēm nefinišēja.

Siguldā notika arī Latvijas kausa izcīņas posms milzu slalomā un slalomā jauniešiem trijās vecuma grupās. Pa divām uzvarām izdevās izcīnīt Klāvam Verneram Vorslavam (U-16 grupa), Žanetei Gedrai (U-16), Helēnai Ērenpreisai (U-12) un Hansam Markusam Danilasam no Igaunijas (U-12), pa vienai – Paulam Rubenim, Laurim Opmanim, Sonijai Aškinezerei un igaunietei Karmenai Piho (visi U-14).