02.03.2015 22:21

Carnikavas basketbolisti ar viena punkta pārsvaru pārspēj rūjieniešus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas basketbolisti ar viena punkta pārsvaru pārspēj rūjieniešus arhīvs

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā uzvara nervus kutinošā trillerī pār sporta kluba "Rūjiena" basketbolistiem Carnikavas komandai palīdz pakāpties uz piekto vietu turnīra tabulā.

Par pirmdien Carnikavas pamatskolā notikušās spēles raksturu uzskatāmi liecina fakts, ka vadība no vienas komandas pie otras pārgāja deviņas reizes, bet neizšķirtu rezultātu tablo vēstīja 16 reizes.

Laukuma saimnieki pēdējo reizi iedzinējos bija nepilnas astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām (52:54), taču vēl 13 sekundes līdz finālam carnikaviešu pārsvars bija minimāls (65:64). Tad Kristaps Briedis ar precīzu metienu palielināja pārsvaru līdz trim punktiem, bet septiņas sekundes vēlāk, kad spēlēt bija atlicis piecas sekundes, SK "Rūjiena" atkal samazināja starpību līdz vienam punktam. Mājinieki vēl pamanījās pazaudēt bumbu, tomēr pretiniekiem atbildei pietrūka laika – 67:66 Carnikavas labā.

Jānis Ābols uzvarētāju rindās izcēlās ar 18 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām, Rolands Dovgjallo guva 15 punktus, bet Kristaps Briedis savāca 12 punktus un 10 bumbas pie groziem.

Ar piecām uzvarām 13 spēlēs carnikavieši turnīra tabulā ieņem piekto vietu. Šonedēļ 13. kārtas spēles aizvadīs arī abas pārējās Pierīgas komandas – ceturtdien siguldieši viesosies Iecavā, bet saulkrastieši dienu vēlāk dosies viesos uz Salacgrīvu.