02.03.2015 16:25

Salaspils komandām dubultuzvara Latvijas Frisbija līgas turnīros

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils komandām dubultuzvara Latvijas Frisbija līgas turnīros www.frisbee.lv

Salaspils frisbija kluba komandas ziemas sezonas turnīros piedzīvoja tikai pa vienam zaudējumam un gan dāmu, gan vīru konkurencē izcīnīja čempionu titulus.

Salaspils FK dāmu vienība pirmo vietu kopvērtējumā bija nodrošinājusi jau pirms svētdien Ogrē notikušā Latvijas Frisbija līgas pēdējā posma. Atlikušajās trijās spēlēs salaspilietes ar 13:10 pārspēja turnīra pastarītes "Ultimate Decision", ar 13:9 – savas sīvākās konkurentes Ogres "Momentu" un vienīgo zaudējumu turnīra divpadsmit mačos piedzīvoja pret "Valmiera Women" vienību – 11:12.

Kopvērtējumā Salaspils FK svinēja pārliecinošu uzvaru, otrās vietas ieguvējas "Moments" frisbijistes apsteidzot par četrām uzvarām.

Atšķirībā no dāmām vīru turnīrā čempioni tika noskaidroti tikai pēdējā spēlē, kurā tikās "Salaspils WT" un Rīgas "Ultimate Decision" komanda, kas salaspiliešus bija pārspējusi pirmā posma spēlē. Šoreiz laukuma saimnieki Salaspils frisbija kluba pārstāvji izrādījās pārāki, revanšējās 13:11 un ar četrām uzvarām četrās otrā posma spēlēs izcīnīja pirmo vietu.

Pirms izšķirošās spēles "Salaspils WT" frisbijisti bija ar 13:8 pārspējuši Salaspils junioru komandu, kas ar vienu uzvaru četrās spēlēs noslēguma tabulā ieņēma ceturto vietu. Otrajā ierindojās "Flying Worms" no Ventspils (3–1) un trešajā "Ultimate Decision" (2–2).

Frisbija ziemas sezona turpināsies ar Latvijas čempionātu telpās, kas notiks 14. un 15. martā Salaspils sporta namā.