01.03.2015 09:42

"Celtnieks"/Vangaži handbolisti sagādā kārtējo zaudējumu salaspiliešiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Celtnieks"/Vangaži handbolisti sagādā kārtējo zaudējumu salaspiliešiem arhīvs

Latvijas handbola pirmās līgas turnīrā aizvadītas divas spēles ar Pierīgas klubu piedalīšanos. Vienā no tām pierīdznieki mērojās spēkiem savā starpā.

Inčukalna sporta kompleksā "Celtnieks"/Vangaži vienība uzņēma līdz šim uzvaru vēl neizcīnījušos Salaspils handbolistus un sagādāja viņiem trīspadsmito zaudējumu pēc kārtas – 31:20. Vangažnieki jau pirmajās minūtēs uzņēmās vadību, tomēr vēl otrā puslaika vidū viņu pārsvars nepārsniedza piecus precīzus metienus (22:18). Tad gan mājinieki veica izrāvienu 9:1, kas galīgi izšķīra cīņas iznākumu.

Uzvarētājiem pa sešiem vārtiem guva Artūrs Kļaviņš un Helvijs Bunkus, zaudētājiem pa pieciem – Aleksandrs Naļivaiko un Niks Remess.

Stopiņu novada handbola komandas izbraukuma spēlē pret Dobeles sporta skolu viesi pirmajā puslaikā bija spiesti atspēlēt sešu vārtu deficītu (9:15), un vēl desmit minūtes līdz beigām rezultāts bija neizšķirts 27:27. Atlikušajā laikā Stopiņu handbolisti vispirms ieguva trīs vārtu pārsvaru, pēc tam to pazaudēja, tomēr beigās svinēja uzvaru 33:32.

Astoņu vārtus Stopiņu NHK labā guva Mārtiņš Savickis, septiņus – Edmunds Bogdanovs.

Latvijas pirmās līgas čempionāta turnīra tabulā, no līderiem atpaliekot tikai par pieciem punktiem, piekto vietu ieņem "Celtnieks"/Vangaži vienība. Divi punkti mazāk un viena pozīcija zemāk ir Stopiņu handbolistiem, bet Salaspils komanda ar 13 zaudējumiem 13 spēlēs saglabā bezcerīgu pēdējo vietu.