28.02.2015 18:29

Pierīgas basketbola klubiem LBL3 turnīrā trīs zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Pagalam neveiksmīga šī nedēļa bijusi Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīrā spēlējošajām Pierīgas komandām – visas trīs kārtējās spēlēs piedzīvoja neveiksmes.

Vistuvāk panākumam bija basketbola klubs "Sigulda", kas savās mājās uzņēma "Dārznieks"/Cēsu sporta skolas komandu. Visa cīņa ritēja teju punkts punktā un likumsakarīgi pamatlaikā uzvarētājus noteikt neizdevās (68:68). Pagarinājuma sākumā cēsnieki izvirzījās vadībā un ar apskaužamu precizitāti soda metienu izpildē galotnē panāca uzvaru 81:74. Siguldiešu rindās rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Edmunds Tukišs.

Carnikavas basketbolisti izbraukuma spēlē pret Bauskas bērnu un jaunatnes sporta skolas komandu bija vadībā lielāko daļu pirmā puslaika. Tomēr pēc pārtraukuma mājinieki pārņēma vadības grožus un otrā puslaika vidū iegūto aptuveni desmit punktu pārsvaru nosargāja līdz beigām – 90:74. Rolands Dovgjallo viesu labā guva 21 punktu.

Smagāko zaudējumu sezonā, turklāt pašu mājās, piedzīvoja Saulkrastu komanda, kas mačā ar turnīra līderiem Iecavas "Dartiju" piekāpās ar 56:82. Katastrofāla laukuma saimniekiem izvērtās otrā ceturtdaļa, ko viņi zaudēja 8:34 un pārtraukumā devās ar 27 punktu deficītu (22:49). Rezultatīvākais ar 15 punktiem mājinieku rindās bija Edgars Brumermanis.

LBL3 turnīra tabulā pēc 12 kārtām Saulkrasti ar sešām uzvarām ieņem piekto vietu, Sigulda ar piecām uzvarām sesto un Carnikava ar četrām – astoto vietu. 2. martā carnikavieši savā laukumā uzņems sporta kluba "Rūjiena" basketbolistus, 5. martā siguldieši viesosies Iecavā, bet saulkrastieši dienu vēlāk dosies viesos uz Salacgrīvu.