23.02.2015 13:18

Salaspils un Stopiņu novadi izvirzās vadībā Pierīgas sporta spēļu kopvērtējumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Salaspils šahisti - trešās vietas ieguvēji Pierīgas novadu sporta spēļu turnīrā Salaspils šahisti - trešās vietas ieguvēji Pierīgas novadu sporta spēļu turnīrā Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Pirmajās četrās Pierīgas novadu sporta spēļu sacensībās labākos rezultātus sasnieguši Salaspils un Stopiņu novadu sportisti, kuriem seko mālpilieši un baldonieši.

Šāgada pirmajos divos mēnešos Pierīgas sporta spēlēs aizvadīti četri posmi – dambretē, galda tenisā, šahā un zemledus makšķerēšanā. Tikai četru novadu komandas piedalījušās visās četrās sacensībās, un tieši šie novadi arī ieņem pirmās vietas spēļu kopvērtējumā, liecina Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvaldes apkopotā informācija.

Par līderiem ar 65 punktiem kļuvuši salaspilieši, kuri ieguva otro vietu galda tenisā, trešās vietas šahā un zemledus makšķerēšanā un ceturto vietu dambretē. Par diviem punktiem no viņiem atpaliek Stopiņu novads, trešie ar 52 punktiem ir Mālpils novada sportisti un ceturtie ar 50 punktiem baldonieši.

Tālākās vietas ieņem Mārupe (47 p.), Ropaži (46), Babīte (45), Inčukalns (30), Olaine (23), Krimulda (20), Sēja, Ādaži (pa 14), Sigulda (13) un Saulkrasti (10), bet Ķekavas un Carnikavas novadu pārstāvji Pierīgas sacensībās šosezon pagaidām nav piedalījušies.

Pierīgas sporta spēļu kalendārā šogad iekļautas sacensības 17 sporta veidos un disciplīnās, kā arī tradicionālās Pierīgas novadu pašvaldību darbinieku sporta spēles. Noslēguma kopvērtējumā katrai novada komandai ņems vērā 11 labākos rezultātus. Martā plānoti telpu futbola un novusa turnīri.