17.02.2015 23:16

Carnikavas basketbolisti galotnē piedzīvo sāpīgu zaudējumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas spēlē otrdien Valmierā Carnikavas komanda izcili neveiksmīgā cīņas galotnē piekāpās Vidzemes Augstskolas/"Valmiera Glass"-2 basketbolistiem.

Pirmajā puslaikā carnikavieši bija zaudētājos gan ar astoņu (17:25), gan deviņu punktu starpību (23:32), taču līdz pārtraukumam to sadeldēja līdz minimumam (40:42). Trešo ceturtdaļu viesi pabeidza ar desmit gūtiem punktiem pēc kārtas un pēc ilgāka laika izvirzījās vadībā 62:58.

Piecas minūtes līdz pamatlaika beigām vēl bija 76:69 Carnikavas kluba labā, trīsarpus minūtes līdz beigām – 77:74, taču atlikušajā laikā viesu komanda nespēja gūt nevienu punktu un piedzīvoja zaudējumu 77:83, kas pārtrauca viņu triju uzvaru sēriju.

Carnikavas basketbolistu rindās rezultatīvākie bija Edgars Vecums (24 punkti), Jānis Ābols (19) un Rolands Dovgjallo (17).

LBL3 turnīra tabulā carnikavieši ar četrām uzvarām vienpadsmit spēlēs ieņem septīto vietu (valmieriešiem ir viens panākums mazāk un devītā pozīcija). Piektdien 11. kārtas spēles aizvadīs abas pārējās Pierīgas komandas (abām bilance 5–5) – BK "Sigulda" savā laukumā uzņems basketbola klubu "Madona", bet Saulkrastu komanda viesosies pie līderiem "Dārznieks"/Cēsu sporta skolas basketbolistiem.