15.02.2015 12:45

Volejbolā Mārupe panāk Stopiņus; Babītei kārtējais zaudējums

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Volejbolā Mārupe panāk Stopiņus; Babītei kārtējais zaudējums Einārs Binders

Pierīgas volejbola komandas atšķirīgām sekmēm aizvadījušas kārtējās spēles Nacionālajā līgā un Baltijas dāmu līgā.

Mārupes sporta centra vīru komanda izbraukumā tikās ar Rīgas Tehniskās universitātes vienību un pēc neveiksmīga spēles sākuma izcīnīja uzvaru 3:1 (17:25, 25:19, 25:22, 25:15).

Mārupiešiem šis bija sestais panākums 15 mačos, un pēc nopelnītajiem punktiem (18) viņi panākuši turnīra tabulas sestajā vietā esošo volejbola klubu "LSPA/Stopiņi", kas turklāt aizvadījis vienu spēli vairāk.

Baltijas dāmu volejbola līgā sporta kluba "Babīte" komanda svētdien tikās ar Latvijas čempionēm Jelgava/LU volejbolistēm un piedzīvoja zaudējumu trijos setos 0:3 (21:25, 17:25, 22:25).

Babītes klubam šī bija jau divpadsmitā neveiksme sezonas piecpadsmit spēlēs, un turnīra tabulā Pierīgas komanda ar 12 punktiem ieņem devīto vietu ar niecīgām cerībām panākt vienu pozīciju augstāk esošo Limbažu "Zeltaleju" (20 p.). Kā zināms, tiesības piedalīties finālturnīrā iegūs astoņas labākās komandas.

Nākamā spēle SK "Babīte" volejbolistēm paredzēta 21. februārī pret pēdējā vietā esošo Daugavpils "Ezerzemi". Savukārt abām vīru komandām tuvākie mači paredzēti 28. februārī – Mārupes volejbolisti uzņems volejbola klubu "Ventspils", bet VK "LSPA/Stopiņi" – volejbola klubu "Aizkraukle".