13.02.2015 21:51

Saulkrastu basketbolisti svin uzvaru Madonā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastu basketbolisti svin uzvaru Madonā Einārs Binders

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas otrā posma spēlē Saulkrastu komanda piektdien izbraukumā izcīnīja visai pārliecinošu uzvaru ar 17 punktu pārsvaru pār basketbola klubu "Madona".

Tiesa, gala rezultāts 77:60 ir nedaudz mānīgs. Pēc pirmā puslaika saulkrastiešu pārsvars pār pēdējā desmitajā vietā esošajiem madoniešiem bija vien pieci punkti (37:32), un gandrīz tāds pats tas bija arī 27. minūtē (50:44). Taču atlikušo trešās ceturtdaļas daļu viesi nospēlēja 14:0 un strauji starpību pieaudzēja līdz 20 punktiem.

Spēles pēdējā ceturksnī spēle atkal iegrozījās līdzīgā gultnē, un Saulkrastu komandas panākums netika apdraudēts. Uzvarētāju labā Roberts Bulāns guva 19, Edgars Brumermanis 15, Inguss Immers un Reinis Birznieks pa 13 punktiem.

LBL3 turnīra tabulā saulkrastieši ar piecām uzvarām desmit spēlēs panākuši piektajā vietā esošo basketbola klubu "Sigulda". Viens panākums mazāk un septītā vieta ir Carnikavas komandai.

Nākamnedēļ LBL trešajā divīzijā notiks 11. kārtas spēles. Otrdien carnikavieši viesosies Valmierā pie Vidzemes Augstskolas vienības, bet piektdien BK "Sigulda" uzņems BK "Madona", bet Saulkrastu komanda tiksies ar "Dārznieks"/Cēsu sporta skolas vienību.