09.02.2015 22:20

Carnikavieši pārliecinoši pieveic basketbola klubu "Sigulda"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavieši pārliecinoši pieveic basketbola klubu "Sigulda" www.delfi.lv

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīra tabulā zemāk esošā Carnikavas komanda savā laukumā sagrauj siguldiešus ar 41 punkta starpību, Pierīgas klubu savstarpējās cīņās svinot otro uzvaru triju dienu laikā.

Piektdien carnikavieši viesos sīvā cīņā bija pārspējuši principiālos pretiniekus no Saulkrastiem, pirmdien Carnikavas pamatskolas zālē viņiem pretī stājās basketbola klubs "Sigulda".

Diezgan negaidīti līdzvērtīga cīņa izvērtās tikai pirmajā ceturtdaļā. Spēles astotajā minūtē rezultāts vēl bija tikai 22:16 mājinieku labā, bet 12. minūtē jau 36:22. Visā turpmākajā spēles gaitā Carnikavas basketbolisti audzēja starpību un trīs sekundes pirms pamatlaika beigām arī sasniedza 100 punktu atzīmi – 101:60.

Carnikavieši gan daudz precīzāk meta, gan teju divkārt pārspēja sāncenšus cīņā par bumbām zem groziem. Uzvarētājiem Edgars Vecums guva 33 punktus, Rolands Dovgjallo 23 un Jānis Ābols 22 punktus, siguldiešiem rezultatīvākie bija Raimonds Rudzāts ar 14 un Jorens Duļevskis ar 13 punktiem.

LBL3 turnīra tabulā BK "Sigulda" saglabā piekto vietu (5–5), Saulkrastu komanda ir sestā (4–5) un Carnikava septītā (4–6). Šonedēļ spēle vēl paredzēta Saulkrastu basketbolistiem, kuri piektdien viesosies Madonā.