11.05.2012 11:14

Sākas cīņas par Latvijas čempionu titulu regbijā-7

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sākas cīņas par Latvijas čempionu titulu regbijā-7 Zigismunds Zālmanis, Nikon

Pierīgas regbija klubus pirmajā posmā sestdien Latvijas Universitātes stadionā Rīgā pārstāvēs piecas komandas.

Latvijas čempionāts olimpiskajā sporta veidā regbijā-7, kā ierasts, norisināsies vairākās kārtas. Pirmajam posmam pieteikušās 12 komandas, kas sadalītas četrās apakšgrupās. Grupu uzvarētāji pusfinālos turpinās cīņu par pirmo vietu posmā, otro vietu ieguvēji turpinājumā sacentīsies par piekto vietu un gandarījuma balvu šķīvi, bet komandas, kas apakšgrupās būs palikušas trešās, izspēlēs devīto vietu un biķeri.

A apakšgrupā kopā ar Ķekavas regbija kluba "Miesnieki" pirmo komandu "LDE/Miesnieki" iekļautas "Eži/LMT" un RK "RT" komandas, B grupā sacentīsies "Kurši/Livonia", "Baldone/LSPA" un Valmieras "Fēnikss", C grupā spēlēs "Garkalne/Livonia", "Kalve" un LLU kluba komanda "Misa", bet D grupā – kopā ar "Ķekavu" iekļautas "LLU/Telms" un RSU vienības.

Turnīra sākums paredzēts plkst.9.40, bet ap plkst.15 sāksies izšķirošās cīņas, ko tiešraidē translēs interaktīvā televīzija portālā "sportacentrs.com". Fināls paredzēts plkst.16.40.

Jāatgādina, ka pirms mēneša Latvijas kausa izcīņā regbijā-7 finālā "LDE/Miesnieki" ar 19:17 pārspēja "Kurši/Livonia" regbistus.