30.01.2015 13:44

Reiņa trasē notiks slēpošanas sacensību "Mazais Reinis" otrais posms

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Reiņa trasē notiks slēpošanas sacensību "Mazais Reinis" otrais posms Publicitātes

Svētdien "Herkuless bērnu slēpošanas parkā" norisināsies bērnu mini slaloma sacensības "Mazais Reinis 2015" otrais posms.

Reiņa trases bērnu slēpošanas sacensības jau sesto gadu pēc kārtas pulcē pirmsskolas vecuma bērnus līdz septiņu gadu vecumam. Mazie censoņi visas ziemas garumā var pārbaudīt savus spēkus mini slaloma sacensību trijos posmos.

Mazajiem ir jāspēj nobraukt tikai viens brauciens "Herkuless bērnu slēpošanas parkā", lai iegūtu balviņas, ko sarūpējuši atbalstītāji – AS "Rīgas Dzirnavnieks", "Limpo Limonāde", AS "Laima", "Floras maiznīca", "Sportland", AAS "Seesam" un VAS "Latvijas Valsts meži", kā arī nodotos jautrām rotaļām kopā ar Jogitu Pūpolu, pasaku tēliem un jautro DJ.

"Herkuless bērnu slēpošanas skoliņas" vadītāja Līva Legzdiņa stāsta: "Sacensības "Mazais Reinis" jau kļuvušas par tradīciju. Mēs augam un paplašinām grupu skaitu, kurās bērni var piedalīties sacensībās. "Mazais Reinis" ir svētki visai ģimenei. Gadu no gada redzam, ka bērni atgriežas un piedalās sacensībās, demonstrējot savas pilnveidotās prasmes un uzrādot aizvien labākus rezultātus."

Ilgtermiņa sadarbības ietvaros ar ilggadējo lieldraugu AS "Rīgas Dzirnavnieks" ir tapis vēl labāks Herkuless bērnu slēpošanas parks, kurš aprīkots ar lentas pacēlāju, jautrām dzīvnieku figūrām, mācību karuseli un kameršļūkšanas trasi bērniem. Slēpošanas skoliņas bērni ir nodrošināti ne tikai ar drošu un aizraujošu slēpošanas mācību procesu, bet arī ar pilnvērtīgu un veselīgu maltīti enerģijas atjaunošanai.

Jau otro gadu pēc kārtas, bērnu slēpošanas skoliņa notiek četros attīstības līmeņos, sākot ar bērniem, kuriem ir pirmā pieredze uz slēpēm, un beidzot ar līmeni sporta kluba "APEX" vadībā, nodrošinot nebeidzamu slēpošanas iemaņu attīstību.