23.01.2015 22:32

Carnikavas basketbolisti no Cēsīm pārbrauc bez uzvaras

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas basketbolisti no Cēsīm pārbrauc bez uzvaras Einārs Binders

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīra izbraukuma spēlē pret "Dārznieks"/Cēsu sporta skolas vienību Carnikavas basketbolisti piedzīvo zaudējumu, kas tiks ņemts vērā arī otrā posma turnīrā.

Pirmo minūšu krīzi (2:10) carnikaviešiem ātri izdevās pārvarēt (14:14), taču vadībā viņi tā arī neizvirzījās ne reizi. Otrajā ceturtdaļā cēsnieku pārsvars pārsniedza desmit punktus, un atpūtā viņi devās, kad tablo vēstīja 42:30 viņu labā. Trešajā ceturtdaļā laukuma saimnieki veica izrāvienu 17:5 un pirms spēles pēdējā posma iznākums jau bija praktiski skaidrs (64:43). Beigu rezultāts 79:68 "Dārznieks"/Cēsu sp.sk. komandas labā.

Carnikavas basketbola kluba labā Edgars Vecums guva 26 punktus un Gatis Gargažins 22 punktus.

LBL3 A apakšgrupas turnīra tabulā Carnikavas komanda ar astoņām uzvarām 15 spēlēs ieņem ceturto vietu, bet cēsnieki ir otrie (13–2). Pirmo posmu carnikavieši pabeigs janvāra priekšpēdējā dienā ar izbraukuma spēli Alūksnē.

Kā zināms, visas trīs Pierīgas komandas no Saulkrastiem, Siguldas un Carnikavas nodrošinājušas tiesības spēlēt otrā posma labāko vienību turnīrā par 1.–10. vietu, kā arī garantējušas ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru.