09.05.2012 14:40

Serpentīnceļa skrējienā startē gandrīz 200 dalībnieku

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Serpentīnceļa skrējienā startē gandrīz 200 dalībnieku Edgars Zveja

Triju skrējienu seriāla "Sigulda Augšup" pirmajā posmā galvenā cīņa notika par titulu "Kalnu Karalis", kuru saņem absolūti labākā rezultāta īpašnieks.

Šogad to nopelnīja rīdzinieks Aigars Kalnups, kurš turklāt laboja līdzšinējo trases rekordu (3:03), distanci veicot trīs minūtēs un 0,2 sekundēs.

Individuālajā vērtējumā dažādās vecuma grupās par uzvarētājiem kļuva: līdz 10 g.v. – Estere Vīksne un Edgars Pēteris Vilciņš, 12 g.v. - Liāna Lenceviča un Dāvids Vīksne, 14 g.v. – Emīlija Krista Grava un Toms Ķēdis, 16 g.v. – Jekaterina Romanova un Edgars Daugulis, 18 g.v - Zane Ķēde un Kārlis Zuters, 35 g.v. - Gunta Blūmiņa un Aigars Kalnups, 45 g.v. - Beāte Kobilinska un Aleksandrs Terlanovs, 55 g.v. - Anda Vīksna un Igors Rancevs.

Savukārt ieskaites grupā "Skrējiens ar draugu", kurā dalībnieki skrēja kopā ar suni, uzvarēja Signe Turauska ar savu četrkājaino draugu, liecina rīkotāju informācija. Serpentīnceļa skrējienā startēja 192 dalībnieki no Siguldas, Rīgas, Valmieras, Līgatnes un Mālpils.

Seriāla "Sigulda Augšup" otrais posms sprinta skrējiens Turaidas tornī paredzēts 5. augustā, bet 8.septembrī pirmo reizi notiks skrējiens augšup pa Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasi.