08.05.2012 16:27

”SEB tenisa mēneša” ietvaros piedāvā bezmaksas nodarbības

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
”SEB tenisa mēneša” ietvaros piedāvā bezmaksas nodarbības no arhīva

Latvijas Tenisa savienības un "SEB bankas" projektā iesaistījies arī tenisa centrs "Ādaži" un Mārupes tenisa skola.

Uzsākot ilgtermiņa sadarbību, Latvijas Tenisa savienība (LTS) un SEB banka izvirzījušas mērķi attīstīt tenisa tradīcijas Latvijā profesionālā un amatieru līmenī. Lai veicinātu sabiedrības interesi par tenisu, šī gada maijā visā Latvijā norisināsies "SEB tenisa mēnesis", kura ietvaros ikviens interesents varēs iepazīties ar tenisa spēli un izmēģināt spēkus bezmaksas treniņos.

Maijā notiekošā "SEB tenisa mēneša" laikā interesentiem, kuri vēlas izmēģināt tenisa spēli pirmo reizi, ir iespēja pieteikties bezmaksas nodarbībām kādā no Latvijas klubiem. Nodarbību laikā pieredzējuši tenisa treneri iepazīstinās ar spēles pamatprincipiem, sniegs informāciju par tenisa spēlei nepieciešamo apģērbu un inventāru, kā arī palīdzēs spert pirmos soļus spēles pamatu apgūšanā.

Lai pieteiktos bezmaksas tenisa nodarbībai kādā no tenisa klubiem, "SEB tenisa mēneša" laikā nepieciešams reģistrēties sociālajā vietnē "draugiem.lv/studentabanka". Projektu kopumā atbalsta 13 tenisa klubi, to vidū arī Mārupes tenisa skola Jaunmārupē un tenisa centrs "Ādaži".

Tenisa mēneša laikā sestdien, 12. maijā, notiks "SEB pavasara tenisa festivāls" – bezmaksas sacensības visām vecuma grupām līdz 8, 9 un 10 gadu vecumam, kā arī skolu jaunāko klašu komandu sacensības. Mēnesi noslēgs Rīgas sporta nakts, kas 1. jūnijā notiks Vērmanes dārzā.