12.01.2015 11:34

Ādažu džudisti Latvijas jaunatnes čempionātā izcīna divas bronzas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu džudisti Latvijas jaunatnes čempionātā izcīna divas bronzas Latvijas Džudo federācija

Latvijas džudo čempionātā vecuma grupā līdz 18 gadiem Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolu pārstāvēja astoņi sportisti, divi no viņiem izcīnīja bronzas godalgas.

Vieglākajā svara kategorijā līdz 46 kilogramiem trešajā vietā ierindojās Andrejs Rižovs. Pirmajā kārtā viņš bija brīvs, otrajā pārspēja Valentīnu Pirožkovu no džudo kluba "Lido", pusfinālā piekāpās liepājniekam Kirilam Fetisovam, bet gandarījuma cīņā par bronzas medaļu uzvarēja Aleksandru Macenaviču no Lietuvas.

Līdzīgā kārtā par bronzas laureātu kļuva Uldis Nartišs svara kategorijā līdz 50 kilogramiem. Pirmajās divās cīņās viņš pārspēja Valentīnu Jankeviču no sporta kluba "Ziemeļblāzma" un Dmitriju Starinski no džudo kluba "Singita", pusfinālā bija spiests atzīt vēlāk par čempionu kļuvušā V.Zeļonija sporta skolas pārstāvja Vladimira Romaškina pārākumu, bet cīņā par trešo vietu uzvarēja citu Zeļonija skolas audzēkni Iļju Sokirjanski.

Pārējiem sešiem Ādažu sporta skolas pārstāvjiem, tāpat kā siguldietim Renāram Hanam, neizdevās iekļūt starp astoņiem labākajiem savās svara kategorijās. Pavisam Latvijas čempionātā piedalījās 112 jaunie džudisti no Latvijas un Lietuvas.