12.01.2015 11:01

Salaspils frisbija komandām trīs uzvaras trijās spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbija komandām trīs uzvaras trijās spēlēs www.frisbee.lv

Svētdien Salaspils sporta namā risinājās Latvijas Frisbija līgas kārtējā posma spēles – dāmu komandas turpināja otro apli, bet vīri aizvadīja pārspēles par tiesībām otrajā aplī cīnīties spēcīgāko grupā.

Spēļu diena gluži veiksmīga izrādījās abām mājinieku komandām.

Salaspils frisbija kluba (FK) dāmu vienība guva kārtējās divas uzvaras – 13:7 pār "KCN Rīga" komandu un 13:9 pār savām sīvākajām konkurentēm Ogres "Momentu". Salaspilietes ziemas sezonā uzvarējušās visās septiņās spēlēs, bet otrajā vietā esošajām "Momenta" frisbijistēm ir pieci panākumi astoņos mačos. "KCN Rīga" ir trešās ar četrām uzvarām un četriem zaudējumiem.

Salaspils kluba junioru komanda "Salaspils Jr", kas vīriešu otrās divīzijas turnīru bija pabeigusi ar piecām uzvarām piecās spēlēs un pirmo vietu, līdz ar to nopelnīja tiesības mēroties spēkiem ar spēcīgākās pirmās divīzijas pirmā apļa vājāko komandu "SoulFly UD" no Rīgas. Salaspilieši šo iespēju izmantoja, izcīnīja uzvaru 13:9 un Latvijas Frisbija līgas otro apli aizvadīs piecu spēcīgāko komandu kompānijā, kurā ir arī vīru klubs "Salaspils WT".

Nākamā spēļu kārta Latvijas Frisbija līgā paredzēta 8. februārī.