11.01.2015 19:32

Ulbrokas un Ķekavas florbolisti papildina punktu bagāžu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas un Ķekavas florbolisti papildina punktu bagāžu Latvijas Florbola savienība

Uzvaras Latvijas vīru virslīgas čempionāta spēlēs nedēļas nogalē izcīnījuši Ulbrokas/florbola skolas "Masters" un kluba "Ķekavas Bulldogs" spēlētāji.

Ulbrokas komanda viesos tikās ar vienu no turnīra tabulas lejasdaļas komandām Talsi/"Triobet" un svinēja uzvaru 4:1. Vēl trīs minūtes līdz otrās trešdaļas beigām rezultāts bija neizšķirts 1:1, taču cīņas izskaņu veiksmīgāk aizvadīja viesi, kuru rindās par labāko atzina Kasparu Šķēlu. Viņam viens precīzs metiens un divas rezultatīvas piespēles.

"Ķekavas Bulldogs" savā laukumā uzņēma pastarīšus Jelgavas novada florbolistus sagādāja viņiem 18. zaudējumu pēc kārtas – 4:3. Trešā perioda sākumā rezultāts bija kļuvis 4:0, un ķekavieši izturēja pretinieku beigu ofensīvu un tika pie ceturtā panākuma sezonā. "Buldogiem" divus vārtus guva Oskars Eglītis.

Dienu vēlāk Ķekavas komanda tikās ar krietni nopietnākiem sāncenšiem – Liepājas "Kuršiem" un, lai arī pirmo trešdaļu pabeidza bez zaudētiem vārtiem, beigās kapitulēja 0:8.

Virslīgas turnīra tabulā Ulbroka/FS "Masters" ar 30 punktiem 17 spēlēs ieņem sesto vietu, "Ķekavas Bulldogs" ar 13 punktiem 18 mačos pakāpušies uz 11. pozīciju 14 komandu konkurencē.

"Ķekavas Bulldogs" dāmu komanda trešo reizi sezonā tikās ar Kocēnu "Rubeni" un piedzīvoja trešo neveiksmi, šoreiz 3:7. Divi Sabīnes Ozoliņas vārtu guvumi minūtes laikā pirmās trešdaļas vidū ķekavietes izvirzīja priekšā 2:1, taču pēc pārtraukuma čempiones un turnīra līderes atguva vadību un guva kārtējo uzvaru.

Dāmu virslīgas tabulā "Rubenei" ir 27 punkti (10 spēlēs), florbola klubam "Ķekava" 19 (10), "Ķekavas Bulldogs" 11 (9) un RSU 0 (9). Jau ceturtdien "buldodzes" un "Rubene" tiksies vēlreiz, šoreiz jau Kocēnos.

Divas spēles ar Pierīgas florbola komandu piedalīšanos aizvadītas arī Latvijas pirmās līgas turnīrā. Salaspils sporta namā "Saulkalne" ar 4:8 zaudēja "Apelsīns"/Talsi vienībai, bet sporta klubs "Babīte" viesos ar 5:4 pārspēja florbola klubu "Ogres Vilki".