07.01.2015 11:35

Rīgas čempionāts atsākas ar Carnikavas un Saulkalnes florbolistu uzvarām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Rīgas čempionāts atsākas ar Carnikavas un Saulkalnes florbolistu uzvarām Salaspils sporta nams

Rīgas atklātajā čempionātā florbolā (RAČF) Austrumu grupas turnīra tabulā pirmās trīs vietas saglabā Pierīgas novadu komandas.

Pirmajās jaunā gada spēlēs, kas ievadīja priekšsacīkšu otro apli, pie kārtējiem panākumiem tika Carnikavas un Salaspils novada Saulkalnes vienības.

Carnikaviešu izbraukuma cīņā pret šosezon ne reizi neuzvarējušajiem "Blice" florbolistiem vēl otrās trešdaļas vidū rezultāts bija neizšķirts 3:3. Līdz otrajam pārtraukumam viesiem izdevās gūt ceturtos vārtus, bet trešajā periodā uz viņu trim precīzajiem metieniem mājiniekiem atbildes nebija – 7:3. Carnikavas kluba rindās ar diviem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Andis Pekšs un Dēvids Osītis.

Inčukalnā pie vietējā "Coyoti" kluba otrdien viesojās "Saulkalne S" komanda un izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru 12:2. Tiesa, pēc pirmās trešdaļas rangā krietni zemāk esošie laukuma saimnieki bija spējuši nosargāt neizšķirtu 2:2.

RAČF Austrumu grupas turnīra tabulā pirmo vietu ar septiņām uzvarām septiņās spēlēs un 21 punktu saglabā pašreizējie čempioni FK "Ikšķile" florbolisti, kuru ieplānotais mačs pret "Rīgas Bigfoots Pro" vienību pēc abpusējas vienošanās pārcelts uz vēlāku laiku.

Tikpat punktu, taču viena aizvadīta spēle vairāk ir "Saulkalne S" komandai, no kuras par trim punktiem atpaliek Carnikavas florbola klubs. "Inčukalns Coyoti" florbolisti astoņās cīņās guvuši vienu uzvaru un ar trim punktiem ieņem priekšpēdējo septīto vietu.

Nākamnedēļ Pierīgā paredzētas divas Rīgas čempionāta spēles – otrdien pastarīšu duelī Inčukalna florbolisti uzņems komandu "Blice", bet trešdien pie "Ķekavas Bulldogs" kluba viesosies Armijas florbola klubs (AFK).