03.01.2015 21:37

Novadnieču trešajā derbijā FK "Ķekava" florbolistes pārspēj "Ķekavas Bulldogs"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Novadnieču trešajā derbijā FK "Ķekava" florbolistes pārspēj "Ķekavas Bulldogs" Latvijas Florbola savienība

Latvijas florbola virslīgas turnīrā trešo savstarpējo spēli šosezon aizvadījušas florbola kluba "Ķekava" un kluba "Ķekavas Bulldogs" spēlētājas.

Iepriekšējos divos mačos katra komanda bija guvusi pa vienai uzvarai, tiesa, "buldodzēm" pirmā apļa spēlē tas bija izdevies tikai pagarinājumā.

Jau 92 sekundes pēc cīņas sākuma nominālās laukuma saimnieces "Ķekavas Bulldogs" florbolistes izvirzījās vadībā – ar kārtējo precīzo metienu izcēlās virslīgas turnīra labākā vārtu guvēja Inga Ametere. Taču, kā izrādījās, šī bija pirmā un pēdējā reize, kad "buldodzes" bija priekšā – jau nākamo triju minūšu laikā FK "Ķekava" florbolistes guva divus vārtus.

Līdz pirmās trešdaļas beigām un otrajā trešdaļā sāncenses apmainījās precīziem raidījumiem, toties trešajā periodā jau dominēja "Ķekavas" florbolistes, kuras vēl trīs reizes iemeta bumbiņu pretinieču vārtos un svinēja uzvaru 7:3.

Uzvarētājām pa diviem vārtiem guva Paula Brunovska un Ieva Jurkāne, zaudētājām – Inga Ametere.

Virslīgas turnīra tabulā FK "Ķekava" ar 19 punktiem 10 spēlēs ieņem otro vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no līderēm Kocēnu "Rubenes" florbolistēm, bet "Ķekavas Bulldogs" ar 11 punktiem astoņos mačos ir trešajā vietā.

Svētdien Pierīgā notiek viena vīru virslīgas spēle – plkst. 15.30 Ulbrokas sporta kompleksā Ulbrokas/FS "Masters" komanda uzņem "Rubenes" florbolistus.