28.12.2014 19:32

Ķekavas florbola klubi pieliek gadam punktu ar zaudējumiem čempioniem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas florbola klubi pieliek gadam punktu ar zaudējumiem čempioniem Latvijas Florbola savienība

Latvijas virslīgas čempionāta šāgada pēdējās spēles neveiksmīgi aizvadījuši kluba "Ķekavas Bulldogs" florbolisti un dāmu florbola kluba "Ķekava" spēlētājas.

Ķekavas "buldogi" savā laukumā tikās ar vienu no līdervienībām un pašreizējiem valsts čempioniem "Cēsu alus"/"Lekrings" florbolistiem. Vēl otrās trešdaļas pēdējā minūtē rezultāts bija neizšķirts 3:3, taču spēles pēdējā posmā mājinieki piedzīvoja pilnīgu fiasko un zaudēja 4:11. Ķekaviešu labā divus vārtus guva Klāvs Ozoliņš.

Vīru virslīgas turnīra tabulā "Ķekavas Bulldogs" ar 10 punktiem 16 spēlēs ieņem 12. vietu 14 klubu konkurencē, bet sestajā pozīcijā ir Ulbrokas/florbola skolas "Masters" komanda.

FK "Ķekava" florbolistes Lielvārdē uzņēma Latvijas čempionvienību Kocēnu "Rubeni" un piedzīvoja saviem novadniekiem ļoti līdzīgu neveiksmi. Piektajā minūtē Ieva Jurkāne izvirzīja vadībā ķekavietes, pēc nospēlētiem diviem periodiem rezultāts bija neizšķirts 1:1, bet beigās laukuma saimnieces cieta pamatīgu sakāvi 1:9.

Turnīra tabulā pēc deviņām spēlēm "Rubene" tuvākās sekotājas FK "Ķekava" apsteidz par astoņiem punktiem. Vēl astoņi punkti mazāk ir "Ķekavas Bulldogs" dāmu vienībai, kurai gan ir trīs spēles rezervē.