23.12.2014 10:39

Salaspils frisbija komandas nepārspētas Kocēnos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbija komandas nepārspētas Kocēnos www.frisbee.lv

Latvijas Frisbija līgas kārtējā sabraukumā Kocēnos pa divām uzvarām izcīnīja Salaspils frisbija kluba dāmu un junioru komandas, turpinot nezaudēto spēļu sērijas.

Sieviešu divīzijā tika aizvadītas pirmā apļa pēdējās spēles. Nepārspētas palika pagājušā gada Latvijas čempiones "Salaspils FK" spēlētājas, kuras divās spraigās spēlēs pārspēja "Moments" komandu no Ogres (13:10) un mājinieces "Valmiera Women" (13:9). Ar piecām uzvarām piecās spēlēs salaspilietes ir turnīra līderes, turklāt tuvākās konkurentes ogrēnietes apsteidz par diviem panākumiem.

Vīriešu otrās divīzijas turnīrā "Salaspils Jr" komanda ar 13:8 pārspēja "MindPV" komandu un ar 13:2 sakāva "Valmiera Open" frisbijistus, uzvaru sēriju pagarinot līdz piecām spēlēm. Starpfinišu Salaspils juniori pabeidza pirmajā vietā un ieguva tiesības piedalīties pārspēlēs ar pirmās divīzijas divām vājākajām komandām par tiesībām sezonu turpināt spēcīgākajā grupā.

Jau ziņots, ka "Salaspils WT" komanda vīru pirmās divīzijas turnīra pirmo apli pabeidza otrajā vietā ar trim uzvarām četrās spēlēs. Nākamais Latvijas Frisbija līgas sabraukums paredzēts 11. janvārī Salaspilī.