08.05.2012 14:04

Ādažu un Mārupes motobraucējiem medaļas Vaidavas kausa izcīņā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu un Mārupes motobraucējiem medaļas Vaidavas kausa izcīņā www.mxadazi.lv

"MX Ādaži" un Mārupes "Bieriņu" pārstāvji Latvijas motokrosa čempionāta otrajā posmā Apes trasē ieguva divas pirmās, divas otrās un divas trešās vietas.

 

Populārās Vaidavas kausa izcīņas sacensības, kas risinājās jau 39.reizi, šoreiz bija pulcējušas vairāk nekā 400 motokrosa braucēju no sešām valstīm, informēja rīkotāji.

Pie divām uzvarām Apes trasē tika Mārupes automoto kluba "Bieriņi" pārstāvji. Uzvarot abos braucienos, MX50 klasē pirmo vietu izcīnīja Martins Varmalis. Veterānu grupā labākais bija Atis Alžāns, savukārt veterānu sacensībās kvadriciklu klasē trešo vietu ieņēma ādažnieks Artūrs Skuja un ceturto – mārupietis Juris Ozoliņš.

MX2 klasē pirmo vietu izcīnīja Dāvis Ivanovs no komandas "MX Moduls", bet otro un trešo ieņēma "MX Ādaži" pārstāvji Leons Kozlovskis un Jānis Kārkliņš. Pirmajā braucienā pieredzējušais Kozlovskis finišēja trešais, bet Kārkliņš, kurš uzstādīja tālākā lēciena rekordu (49 metri), bija ceturtais. Toties otrajā abi Ādažu motobraucēji zaudēja tikai Ivanovam.

"Kvadri Open" klasē otro vietu izcīnīja vēl viens "MX Ādaži" pārstāvis Kārlis Bole (braucienos viņam trešā un otrā vieta).

No "Bieriņu" braucējiem vēl ceturtajā vietā H30 klasē ierindojās Artis Egle un sestajā vietā Krists Afanasjevs "Kvadri Hobby" klasē. Savukārt MX85 klasē septīto vietu ieņēma Silvestrs Kaņeps no sporta kluba "Vangaži".