21.12.2014 20:18

Pierīgas florbola klubiem pa uzvarai un zaudējumam

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas florbola klubiem pa uzvarai un zaudējumam Latvijas Florbola savienība

Nedēļas nogalē pa divām spēlēm Latvijas virslīgas čempionātā aizvadījuši Ulbrokas/florbola skolas "Masters" un kluba "Ķekavas Bulldogs" florbolisti. Abas komandas guva pa vienam panākumam un piedzīvoja pa vienai neveiksmei.

Ulbrokas/FS "Masters" florbolisti vispirms ar 9:6 viesos uzvarēja florbola klubu "Rīga". Trīs vārtus šajā spēlē guva Ainārs Juškēvičs (att.), kurš kļuva par otro spēlētāju virslīgā ar 1000 rezultativitātes punktiem.

Svētdien ulbrokieši savā laukumā uzņēma sezonas līdervienību "Mogo-RTU/Rockets" un šoreiz ar tādu pašu rezultātu 6:9 piedzīvoja zaudējumu. Pēteris Freimanis mājinieku rindās atzīmējās ar trim precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm.

"Ķekavas Bulldogs" kluba spēlētāji piektdien savās mājās guva trešo uzvaru sezonā – 9:7 pār florbola klubu "Valmiera/VIA". Pa hettrikam sasniedza Matīss Jansons un Nils Meļķis. Savukārt svētdien viesos "buldogi" ar 3:8 piekāpās Latvijas vicečempioniem Lielvārdes florbolistiem. Divus vārtus guva Klāvs Ozoliņš.

Virslīgas turnīra tabulā Ulbroka/FS "Masters" ar 24 punktiem 14 spēlēs ieņem sesto vietu 12 punktus aiz līderiem "Mogo-RTU/Rockets", bet ķekavieši ar 10 punktiem 15 mačos 14 klubu konkurencē ir 12. pozīcijā.

Divas spēles ar Pierīgas klubu piedalīšanos notikušas arī Latvijas pirmās līgas turnīrā. Salaspilī "Saulkalnes" komanda ar 2:8 piekāpās Cēsu "Lekrings-1" vienībai, bet sporta kluba "Babīte" florbolisti izbraukumā ar 2:4 piekāpās klubam "Irlava/Avant".