16.12.2014 16:24

Siguldā pašmāju publikai atrādīsies labākie kamaniņu braucēji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sestdien Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē notiks tradicionālās sacensības "Latvijas kauss" kamaniņu sportā ar Latvijas labāko pieaugušo, junioru un jauniešu vecuma sportistu, pārsvarā Pierīgas novadu pārstāvju, piedalīšanos.

Latvijas Kamaniņu sporta federācijā informēja, ka vīru konkurencē pagājušā gada uzvarētāja Mārtiņa Rubeņa prombūtnē uz starta stāsies Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš, Artūrs Dārznieks un Riks Kristens Rozītis, kuriem pievienosies arī mūsu labākais juniors Kristers Aparjods un vēl četri junioru konkurences pārstāvji – Roberts Millers, Ernests Rudzītis, Ralfs Bērziņš un Gunārs Bergs.

Latvijas kausa īpašniecei dāmu vidū Elīzai Tīrumai konkurenci centīsies izrādīt pērnā uzvarētāja starp juniorēm Ulla Zirne, kā arī Kendija Aparjode un Alise Evelīna Mitkus.

Divvietīgo kamanu ieskaitē ar nacionālās izlases ekipāžām Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš spēkiem mērosies juniori Kristens Putins/Kārlis Krišs Matuzels un Ritvars Šteins/Imants Marcinkēvičs.

Līdzās vīriem un dāmām sacensībās startēs arī juniori un juniores, kā arī jaunieši un jaunietes trijās vecuma grupās, kurās startam pieteikti vairāk nekā 30 jaunie sportisti.

Piektdien no plkst. 15 Siguldas trasē notiks treniņbraucieni. Sestdien plkst. 9 pa diviem braucieniem aizvadīs vīri, dāmas, juniori un jauniešu ekipāžas, plkst. 10.15 paredzēts starts jauniešiem un jaunietēm, bet plkst. 12 notiks uzvarētāju apbalvošana.