13.12.2014 10:10

Brāļiem Šiciem Kalgari vēl viena ceturtā vieta (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Brāļiem Šiciem Kalgari vēl viena ceturtā vieta (papildināta) Latvijas Kamaniņu sporta federācija

Siguldieši Andris un Juris Šici paliek goda pjedestāla pakājē otrajā kamaniņu sporta Pasaules kausa izcīņas posmā pēc kārtas, bet sprintā iekļūst labāko trijniekā.

Piektdien Kalgari trasē Kanādā notika Pasaules kausa izcīņas trešā posma sacensības divnieku ekipāžām. Brāļi Šici pirmajā braucienā sasniedza ceturto labāko rezultātu, otrajā bija otrie ātrākie un kopvērtējumā ierindojās ceturtajā vietā.

Par posma uzvarētājiem kļuva vācieši Tonijs Egerts un Saša Benekens, kuriem Latvijas kamaniņu braucēji zaudēja 0,221 sekundi. Savukārt no trešo vietu izcīnījušajiem kanādiešiem Vokera/Snita latvieši atpalika tikai par sekundes 13 tūkstošdaļām.

"Sprinta kausa" sacensībās divnieku ekipāžu konkurencē brāļi Šici savu braucienu veica izcīnīja trešo vietu, par 0,079 sekundēm piekāpjoties sacensību uzvarētājiem Tobiasam Vendlam un Tobiasam Arltam no Vācijas. Pēc pirmās godalgotās vietas sezonā siguldieši kopvērtējumā pakāpās uz trešo vietu.

Kalgari notika arī sacensības dāmām, kurās 16. pozīciju ieņēma Elīza Tīruma. Uzvarētājai Natālijai Geizenbergerei no Vācijas viņa divu braucienu summā zaudēja 1,622 sekundes. Bet vīru konkurencē siguldieši Inārs Kivlenieks un Kristaps Mauriņš pieticīgi ieņēma attiecīgi 26. un 27. vietu..

Pasaules kausa izcīņa turpināsies janvāra sākumā Kēnigzē trasē Vācijā.