05.05.2012 20:11

FS "Metta"-2/Salaspils uzvara, FK "Auda" zaudējums pirmajās mājas spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FS "Metta"-2/Salaspils uzvara, FK "Auda" zaudējums pirmajās mājas spēlēs FK Auda

Latvijas pirmās līgas čempionāta otrajā kārtā Pierīgas futbola klubi atkārto pirmās kārtas rezultātus.

Futbola skolas "Metta" otrā komanda sestdien Salaspilī tikās ar futbola klubu "Tukums-2000". Pirmie vadībā izvirzījās viesi, taču diezgan ātri laukuma saimnieki panāca izlīdzinājumu – precīzi sita Maksims Rodionovs.


Otrajā puslaikā pārsvars piederēja FS "Metta"-2/Salaspils futbolistiem, un vienā no epizodēm Raitis Grablovskis guva, kā izrādījās, uzvaras vārtus – 2:1. Atlikušajā laikā mājiniekiem bija vairākas labas izdevības palielināt pārsvaru, taču piekliboja vārtu gūšanas momentu realizācija, informēja klubā.

Savukārt futbola klubs "Auda" sezonas pirmajā oficiālajā mājas spēlē Ķekavas stadionā piedzīvoja zaudējumu 0:2 (0:2) cīņā ar Ilūkstes novada sporta skolas komandu.

Maču laukuma saimnieki beidza deviņu vīru sastāvā – sarkanās kartītes bija izpelnījušies Andrejs Arājs un Ainārs Daudziešans.

Jau ziņots, ka Latvijas pirmās līgas turnīra pirmajā kārtā FK "Auda" ar 2:3 piekāpās Jūrmalas JPFS/"Spartaks"-2 komandai. Savukārt FS "Metta"-2/Salaspils futbolistiem sestdienas spēle bija jau trešā – iepriekš viņi viesos ar 0:3 piekāpās FK "Ventspils"-2 vienībai un ar 2:1 pārspēja FK "Jelgava"-2 futbolistus.