09.12.2014 12:26

VIDEO: Regbija citadelē Garkalnē spēlē arī petanku un amerikāņu futbolu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
VIDEO: Regbija citadelē Garkalnē spēlē arī petanku un amerikāņu futbolu Zigismunds Zālmanis, Nikon; video - Garkalnes TV

Garkalnes novada regbija klubs "Livonia" aizvadījis spīdošu sezonu – iegūti čempiona tituli visos iespējamos turnīros, kas notiek Latvijā.

"Garkalnes regbija komandām – gan pašiem lielākajiem, gan pašiem mazākajiem – ir bijusi diezgan veiksmīga sezona. Tostarp mūsu klubs "Livonia" ir izcīnījis gan Latvijas čempionu titulu klasiskajā regbijā, gan Latvijas čempiona titulu "mazajā" regbijā – regbijā-7," stāsta Garkalnes novada domes priekšsēdētāja vietnieks Juris Silovs.

J. Silovs, kurš savulaik ne vien pats aktīvi nodarbojies ar šo sporta veidu, bet vēl nesen bija Latvijas Regbija federācijas prezidents, lepojās, ka "Livonia" šogad uzvarējusi arī Latvijas kausa izcīņā klasiskajā un "mazajā" regbijā, kā arī Prezidenta kausa izcīņā.

Foto no "Livonia" kluba sezonas noslēguma pasākuma skatāmi šeit.

Taču Garkalnes novada Upesciema stadionā šogad notikušas ne tikai svarīgākās Latvijas regbija spēles, bet arī starptautiska līmeņa petanka spēles turnīri un pie mums vēl eksotiskā amerikāņu futbola mači.