06.12.2014 16:18

Stopiņu handbolistes piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu handbolistes piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas arhīvs

Latvijas čempiones pēc uzvarām četrās no sezonas pirmajām piecām spēlēm nespēj tikt pie uzvaras jau trijos mačos pēc kārtas.

Sestdien Stopiņu novada handbola komanda savā laukumā Ulbrokā uzņēma Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas handbolistes. Principiālo sāncenšu cīņā nevienai komandai ilgu laiku neizdevās gūt vērā ņemamu pārsvaru, līdz otrā puslaika vidū studentes pirmo reizi panāca trīs vārtu starpību (17:14, vēlāk 21:18).

Ar trim precīziem metieniem pēc kārtas piecas minūtes līdz spēles beigām Stopiņu komanda panāca izlīdzinājumu 21:21, taču pēdējās divās minūtēs ielaida divus vārtus un piedzīvoja zaudējumu 22:24. Laukuma saimniecēm pa sešiem vārtiem guva Elza Seržante un Ivita Asare.

Virslīgas turnīra tabulā ulbrokietes ar astoņiem punktiem astoņās spēlēs ieņem ceturto vietu, no līderēm LSPA atpaliekot par septiņiem punktiem. Sestajā vietā ir Salaspils sporta skolas vienība (4 p.).

Nākamās spēles abām Pierīgas komandām paredzētas 14. decembrī – Stopiņu NHK viesosies pie Dobeles sporta skolas/REIR handbolistēm, bet salaspilietes – pie turnīra pastarītēm no Skrīveriem.

Viena spēle ar Pierīgas komandas piedalīšanos notikusi arī pirmajā līgā vīriem – "Celtnieks"/Vangaži handbolisti Inčukalna sporta kompleksā pārliecinoši ar 32:24 (17:8) pieveica kluba "Jūrmalas sports" otro komandu un turnīra tabulā pakāpās uz piekto vietu (astoņi punkti septiņās spēlēs).