05.12.2014 15:55

Telpu futbola komandas Rīgas čempionātā starp līderiem un atpalicējiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Telpu futbola komandas Rīgas čempionātā starp līderiem un atpalicējiem www.fta.lv

Rīgas telpu futbola čempionātā tuvojas pirmā posma ekvators – vairumam otrās un trešās līgas komandu atlicis aizvadīt pa 3–4 spēlēm. Pierīgas klubi turpina cīnīties atšķirīgām sekmēm.

Otrajā līgā pagaidām vislabāk veicies Baložos bāzētajai komandai "TENTE", kas pēdējā mačā ar 3:1 pārspēja SK "Inter"/"Dardedze P" vienību un ar 23 punktiem B grupas turnīra tabulā atrodas otrajā vietā. Turklāt "TENTE" futbolisti aizvadījuši par vienu spēli mazāk nekā viņiem tikai par punktu priekšā esošie līderi.

Baldones komanda, kas vēl pirms pāris nedēļām bija grupas līdere, piedzīvojusi piekto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs – 1:6 savā laukumā pret "Regvardy" – un tabulā ieņem trešo vietu piecus punktus aiz līderiem.

Pēc uzvaras 4:0 pār "ASK Kadaga" vienību A grupas turnīra tabulas otrajā vietā ir futbola klubs "Jaunolaine". Tikpat punktu (16) ir vēl divām komandām, taču olainieši aizvadījuši mazāk spēļu.

"ASK Kadaga" komanda nav guvusi nevienus vārtus pēdējās divās spēlēs (vēl arī 0:2 pret "JakoSport&Graanul Pellets") un tabulā dala 8.–10. vietu ar vēl divām komandām, no kurām viena ir "LKR Ropaži". Ropažnieki trešdien ar 4:3 uzvarēja RTU Sports vienību.

Trešās līgas B grupas turnīra tabulas ceturtajā pozīcijā ir Ķekavas novada telpu futbola komanda, kas ceturtdien ar 4:3 pārspēja "Grifs AG" vienību. Divi punkti mazāk ir "ASK Kadaga-2" futbolistiem, kuri pēdējā mačā pret "SEB United" piedzīvoja pamatīgu sakāvi 2:8. Viņi tabulā dala 5.–9. vietu ar vēl četrām komandām.

Pagaidām visplānāk no Pierīgas telpu futbola komandām klājies FK "Taipans"/Saulkrasti. Pēc zaudējumiem pēdējos piecos mačos ar kopējo gūto un zaudēto vārtu attiecību 8:39 saulkrastieši atrodas pēdējā 11. pozīcijā.