05.12.2014 14:01

Saulkrastos rekonstruēts Zvejniekciema stadions

Autors  Apriņķis.lv/Saulkrasti.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastos rekonstruēts Zvejniekciema stadions saulkrasti.lv

Saulkrastu novadā pabeigti jūlijā uzsāktie Zvejniekciema stadiona rekonstrukcijas darbi. Novada pašvaldība cer rast finansējumu arī tālākai Zvejniekciema stadiona pilnveidošanai.

Kā portālu "Apriņķis.lv" informēja Saulkrastu novada pašvaldībā, projekta ietvaros tika nojauktas vecās stadiona tribīnes, veikta stadiona rekonstrukciju, aprīkojot futbola laukumu ar mākslīgā zālāja segumu un rekonstruēti vieglatlētikas sektori un skrejceļš apkārt stadionam, kā arī izveidoti divi pludmales volejbola laukumi.

Tāpat apmeklētāju ērtībai veikti stadiona teritorijas labiekārtošanas darbi – ir ierīkots autotransporta stāvlaukums, kā arī stadiona teritorija ir nožogota un aprīkota ar apgaismojumu un video novērošanas sistēmu.

Vienlaikus, Saulkrastu novada dome aktīvi strādā pie tā, lai tuvākajos gados piesaistītu papildus finansējumu un turpinātu Zvejniekciema stadiona tālāku pilnveidošanu.

Jau vēstīts, ka Zvejniekciema stadiona rekonstrukcijas darbi tika veikti gan par Saulkrastu novada domes, gan par Eiropas Savienības Zivsaimniecības fondu (EZF) naudu. Stadiona rekonstrukcija izmaksāja 458,6 tūkstošus eiro, un EZF līdzfinansējums šim projektam bija 180 tūkstoši eiro.