30.11.2014 16:19

Ludzānietes sagādā Stopiņu handbolistēm ceturto zaudējumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ludzānietes sagādā Stopiņu handbolistēm ceturto zaudējumu arhīvs

Atšķirībā no pagājušās sezonas, kad Latvijas čempionāta priekšsacīkstēs Stopiņu novada handbolistes uzvarēja visās 16 spēlēs, šosezon viņas astoņās spēlēs piedzīvojušas jau četras neveiksmes.

Svētdien Stopiņu NHK bez vairākām pamatsastāva spēlētājām viesojās Ludzā pie sporta kluba "Latgols" handbolistēm un piekāpās 21:25 (11:13).

Pirmais puslaiks aizritēja gluži līdzīgā cīņā, taču pēc pārtraukuma spēle atsākās ar četriem precīziem Ludzas komandas metieniem, un viņu pārsvars pieauga līdz 17:11. Atlikušajā laikā tuvāk par triju vārtu starpību (16:19) Stopiņu handbolistēm pietuvoties neizdevās.

Viešņu labā Ivita Asare guva deviņus vārtus, Elza Seržante – sešus.

Ludzas "Latgols" pēc svētdienas kļuvis par virslīgas turnīra tabulas līderi (14 p.), bet Stopiņu NHK ar astoņiem punktiem ieņem ceturto vietu. Sestajā pozīcijā septiņu komandu konkurencē ir Salaspils sporta skolas komanda (4 p.).

6. decembrī Ulbrokā Stopiņu handbolistes tiksies ar LSPA komandu.

Divas spēles ar Pierīgas komandu piedalīšanos notikušas Latvijas pirmajā līgā vīriem. Inčukalnā "Celtnieks"/Vangaži handbolisti, gūstot pēdējos četrus vārtus spēlē, ar 32:30 sīvā cīņā pārspēja Stopiņu novada handbola komandu, bet handbola klubs "Ogre" savā laukumā sagādāja septīto zaudējumu pēc kārtas Salaspils komandai 38:18.