28.11.2014 14:07

Pierīgas florbolistiem nevainojama bilance Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas florbolistiem nevainojama bilance Rīgas čempionātā arhīvs

Šonedēļ četras spēles Rīgas atklātajā čempionātā florbolā (RAČF) aizvadījušas Pierīgas komandas, un visās tika gūtas uzvaras.

Austrumu grupas līderi florbola klubs "Ikšķile" sesto uzvaru pēc kārtas guva mačā pret komandu "Blice" – 7:1. Divus vārtus ikšķiliešu labā guva Mārtiņš Vilks.

Carnikavas florbola klubs, kas atrodas otrajā vietā un no līderiem atpaliek par trim punktiem, rezultatīvā cīņā ar 11:7 pieveica komandu "Rīgas sargi". Izšķirošo pārsvaru carnikavieši panāca otrajā trešdaļā, kuru uzvarēja 5:0 un pirms pēdējā perioda izvirzījās vadībā 8:1. Četri precīzi metiena Jāņa Kozlovska kontā.

Vienāds punktu skaits ar Carnikavas florbolistiem pēc aizvadītajām sešām kārtām ir Salaspils novada Saulkalnes komandai, kas par spīti pretinieku ofensīvai pēdējās minūtēs spēja nosargāt uzvaru 10:8 pār "Rīgas lauvām". Ļoti rezultatīvu spēli aizvadīja Aleksandrs Mahortovs, kura kontā četri vārtu guvumi un divas rezultatīvas piespēles.

Rietumu grupā pie pirmā panākuma līdzšinējās piecās spēlēs tikuši kluba "Ķekavas Bulldogs" spēlētāji, kuri, Reinim Rupenheitam gūstot trīs vārtus, ar 6:5 pārspēja "Jaeger Team". Ar četriem punktiem ķekavieši turnīra tabulā ieņem sesto vietu.