27.11.2014 16:16

Olaines un Baldones futbolisti zaudējuši līderpozīcijas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines un Baldones futbolisti zaudējuši līderpozīcijas www.fta.lv

Ar vairāku Pierīgas komandu piedalīšanos nobeigumam tuvojas Rīgas atklātā telpu futbola čempionāta priekšsacīkšu pirmais aplis.

Pēdējās spēlēs Pierīgas klubiem gan nav bijušas visai sekmīgas. Otrās līgas A grupas līderi FK "Jaunolaine" futbolisti vispirms viesos zaudēja "LKR Ropaži" komandai 2:3, bet pēc tam savās mājās Olaines 2. vidusskolas zālē arī "RTU Sports" vienībai 4:6 un zaudēja līderpozīcijas turnīra tabulā.

Ar 13 punktiem olainieši noslīdējuši uz otro pozīciju, bet ropažniekiem ir seši punkti, un viņi dala priekšpēdējo desmito vietu ar "ASK Kadaga" komandu, ar kuru piektdien Ropažos aizvadīs savstarpējo spēli.

Uz otro pozīciju B apakšgrupā pakāpusies Baložos bāzētā "Tente" komanda, kas pēdējos divos mačos svinēja uzvaras pār "RegVardy" (6:2) un Baldones komandām (4:3). "Tente" komanda apsteigusi nesenos līderus Baldoni, kas konkurentiem zaudē divus punktus.

Rīgas čempionāta trešajā līgā B grupā pa zaudējumam piedzīvojušas Ķekavas novada (2:3 pret "Baltic Express LV") un "ASK Kadaga-2" komandas (1:4 pret "USB"). Tabulā abas vienības atrodas līdzās – attiecīgi sestajā (11 punkti) un piektajā (12 p.) vietā. A grupā priekšpēdējo desmito vietu saglabā FK "Taipans"/Saulkrasti komanda.