26.11.2014 16:41

Siguldietes triumfē Apvienotās badmintona līgas otrajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldietes triumfē Apvienotās badmintona līgas otrajā posmā Siguldas badmintona klubs

Ar mājinieču uzvarām vienspēļu un dubultspēļu turnīros elites grupā Siguldā noslēdzies otrais no sešiem Latvijas Apvienotās badmintona līgas posmiem.

Dāmu vienspēļu turnīra finālā tikās divas Siguldas badmintona kuba pārstāves – Jekaterina Romanova ļoti pārliecinoši ar 21:5, 21:3 pieveica Liānu Lenceviču. Pāru cīņās viņas abas apvienoja spēkus un izcīnīja pirmo vietu, izšķirošajā mačā ar 21:10, 21:16 pārspējot Inesi Preinbergu un Anitu Švalbi.

Vienspēļu turnīrā elites grupā vīriem, tāpat kā LABL pirmajā posmā, par uzvarētāju kļuva Edijs Līviņš no Rīgas, kurš finālā ar 9:21, 21:13, 21:13 pārspēja siguldieti Teodoru Kerimovu. Otro uzvaru E.Līviņam pārī ar Tomu Preinbergu liedza Didzis un Pauls Gurecki, kuri dubultspēļu finālā rīdziniekus pārspēja 16:21, 21:12, 21:16. Ceturtajā vietā ierindojās Kristaps Jānis Gulbis un Teodors Kerimovs.

Vīru A grupas turnīrā otro uzvaru sezonā svinēja Andrejs Krūmiņš no Jēkabpils, trešajā vietā ierindojās Ardis Daniels Bedrītis no Siguldas badmintona kluba, bet ceturtais bija Sandis Kalniņš no Inčukalna. Savukārt B grupā, kurā uzvarēja Mārtiņš Zemešs no Valmieras, trešo vietu ieguva siguldietis Gints Bērziņš.

LABL trešais posms paredzēts janvāra sākumā Siguldā.