22.11.2014 21:10

Mārupes basketbolistiem "plus 50" pret valmieriešiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes basketbolistiem "plus 50" pret valmieriešiem arhīvs

Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas turnīrā Mārupes sporta centra komanda gūst pārliecinošāko panākumu sezonā un pagarina uzvaru sēriju līdz piecām spēlēm.

Mačā pret basketbola kluba "Valmiera" un Valmieras bērnu sporta skolas apvienoto komandu jau pirmās ceturtdaļas vidū mārupiešu pārsvars sasniedza desmit punktus, bet otrās ceturtdaļas vidū tas bija jau 30 punkti (46:16). Pēc lielā pārtraukuma laukuma saimnieku ofensīva nedaudz apsīka, taču pēdējās desmit minūtēs tāpat tika nodrošināts pussimta punktu pārsvars – 115:65.

No vienpadsmit Mārupes komandas spēlētājiem pie gūtiem punktiem tika deviņi, visvairāk – Armands Seņkāns (21), Nauris Metnieks (18) un Mārtiņš Motivāns (15).

Ņemot vērā spēlēs iegūtos punktus (divi par uzvaru, viens par zaudējumu), Mārupes sporta centra komanda kļuvusi par LBL2 B grupas līderi (8–2, 18 p.). Tiesa, nedaudz labāka sezonas bilance (7–1) ir basketbola klubam "Ogre", ko iepriekšējā spēlē pirms trim dienām mārupieši apspēlēja ar 30 punktu pārsvaru (94:64).

Nākamā spēle Mārupes basketbolistiem paredzēta savā laukumā 3. decembrī pret VEF skolas komandu.