22.11.2014 20:40

Dobeles handbola komandas no Salaspils aizbrauc ar divām uzvarām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Dobeles handbola komandas no Salaspils aizbrauc ar divām uzvarām Salaspils sporta nams

Salaspils sporta skolas meiteņu komanda Latvijas virslīgas čempionātā piedzīvojusi piekto zaudējumu septiņās spēlēs.

Maču Salaspils sporta namā ar diviem precīziem metieniem iesāka laukuma saimnieces, taču Dobeles sporta skola/REIR nekavējoties atbildēja ar četriem vārtu guvumiem un, kā izrādījās, vadību vairs nezaudēja.

Līdz pirmā puslaika beigām Salaspils sporta skolas handbolistes turējās 2–4 vārtu attālumā, taču otrā puslaika pirmās desmit minūtes viešņas nospēlēja 8:2 un panāca izšķirošo pārsvaru 22:12. Beigu rezultāts 37:25 Dobeles SS/REIR labā.

Salaspils komandas labā teju pusi vārtu (11) guva Renāte Salmane. Pieci precīzi metieni Kristīnes Kalvas kontā, četri – Dacei Potapovai.

Virslīgas turnīra tabulā Dobeles komanda atguvusi līderpozīcijas (11 punktu), bet salaspilietes ar četriem punktiem ir priekšpēdējā sestajā vietā. Ceturtās ir Stopiņu handbolistes (8 p.), kuras nākamo spēli aizvadīs 30. novembrī Ludzā pret sporta klubu "Latgols".

Sestdien Salaspilī notika arī viena Latvijas vīru virslīgas spēle, kurā mājinieku statusā esošā Latvijas junioru izlase piedzīvoja sagrāvi 17:42 pret Latvijas čempionvienību Dobeles "Tenax". Zīmīgi, ka junioriem šis bija astotais zaudējums pēc kārtas, bet dobelniekiem – astotā uzvara pēc kārtas.